Ana Estela i Gallach
El proper 17 de juny és l'exàmen final. Enguany el contingut abarca els temes 2 i 3, relacionats a la Gnoseologia i les seues corrents i El naixement de la filosofia, respectivament. Hem estudiat aquestos continguts mitjançant dos projectes que vos hem presentat en ambdos glogs  "El coneixement: Es possible? Quin és el seu origen i fonament?" i "Los dioses deben estar locos" . Ha estat un més i mig de molta activitat als vostres blocs. Però ara toca recapitular, reorganitzar els vostres aprenentatges i preparar el control

Convé utilitzar:
  1. Els apartats del vol.1 del llibre de text corresponents al tema 2 (apartat 1-4) i el tema 3 (apartat 1).
  2. Els vostres murals als quals heu recopilat totes les activitats realitzades sobre el mite i el naixement de la filosofia, així com els vostres blocs, especialment totes les entrades on heu treballat les corrents de la gnoseologia. Consulteu els dels vostres companys i companyes per contrastar les vostres investigacions. Sempre ajuda comparar: amplia els nostres coneixements.
  3. Estudieu a partir de la presentació interactiva Gnoseologia i Ontologia.
  4. Practiqueu amb les activitats d'autoavaluació que haveu generat vosaltres i els vostres companys, però no vos refieu del tot i contrasteu amb els vostres coneixements.
Visiteu al nostre bloc:
  1. Tema 3. Models del saber. Filosofia i Ciència
  2. El pensament mític
  3. El dogmatisme
  4. El relativisme
  5. L'apriorisme
  6. El racionalisme
  7. L'empirisme
  8. El criticisme
0 Responses

Publica un comentari a l'entrada